Badeferie på den smilende kyst – Gambia

/Badeferie på den smilende kyst – Gambia

Badeferie på den smilende kyst – Gambia

Badeferie på den smilende kyst – Gambia

Smukke strande, interessant kolonitidshistorie, lokalt folklore og spændende naturoplevelser gør dette tilbud fra InterTravel på en badeferie i Gambia tillokkende. 1 uge fra kr. 7.690.

Eksotisk badeferie

Dette tilbud på en eksotisk badeferie inkluderer flybillet fra København eller Billund t/r, transport lufthavn-hotel t/r og 7 overnatninger. Har du lyst til at bruge mere tid på Afrikas vestkyst, er desuden mulighed for at forlænge dit ophold med ekstra nætter.

I Gambia bor du på et strandhotel og har derfor gode muligheder for at nyde den dejlige kyst hele ferien – ligesom du naturligvis kan dase ved hotellets swimmingpool.

En rejse til det lille vestafrikanske land er dog også en chance for en oplevelsesrig ferie med udforskning af en interessant kolonitidshistorie og en spændende natur. InterTravel tilbyder en række spændende og oplevelsesrige ture og udflugter. Gambia er for eksempel verdensberømt for et enestående fugleliv ved Gambia River. Sidst men ikke mindst, kan du ifølge InterTravel glæde dig mødet med et utroligt gæstfrit og smilende folk.

Find tilbud på badeferier

Trænger du til at få ladet batterierne op med en afslappende badeferie? I søgemaskinen her på siden finder du nemt billige rejser til nære og fjerne destinationer.

Søgemaskinen kan bruges til at finde pakkerejser, men også blot fly eller hoteller, hvis du helst vil sammensætte din egen ferie.

By | juni 3rd, 2016|Kommentarer lukket til Badeferie på den smilende kyst – Gambia

About the Author: