Badeferie på Cuba – 11 dage fra 12.990,-

/Badeferie på Cuba – 11 dage fra 12.990,-

Badeferie på Cuba – 11 dage fra 12.990,-

Badeferie på Cuba – 11 dage fra 12.990,-

Skift det triste vintervejr ud med sol og varme på Varaderos smukke hvide sandstrand ved det turkisblå hav. Rejs med InterTravel til Cuba og en af de bedste strande i Caribien. 11 dage fra 12.990,-

Badeferie på Cuba

Dette rejsetilbud fra InterTravel er ikke blot en chance for at nyde afslappende stunder på Varaderos smukke hvide sandstrand med kølige drinks. Fra Varadero, som ligger på den lange, smalle Hicacos-halvø, er der mange muligheder for at tage på spændende udflugter som for eksempel dybhavsfiskeri, svømning med delfiner, besøg i den smukke hovedstad Havana og mini rundrejser.

InterTravel har mange hoteller i deres sortiment, men dette rejsetilbud gælder som udgangspunkt to bestemt hoteller på Cuba, begge med All inclusive. Du kan således vælge at bo på et hotel i Varadero by, som ifølge InterTravel tiltrækker et yngre publikum og har en livlig international stemning med kun 100 meter til stranden. Det andet hotel ligger direkte ned til stranden og tæt ved Varadero by. Dette hotel er rigt på faciliteter og perfekt for par og enlige rejsende.

Prisen for denne badeferie inkluderer blandt andet flybillet t/r og 10 nætter på hotel i standard værelse all inclusive.

Find flere billige badeferier online

Ønsker du at tage en pause fra den danske vinter med en billig, eksotisk badeferie? I søgemaskinen her på TravelForum er det nemt at finde flere gode rejsetilbud.

Søgemaskinen finder billig rejser hos en lang række danske rejsebureauer, så du nemt kan finde den bedste pris på din drømmerejse.

By | november 11th, 2014|Kommentarer lukket til Badeferie på Cuba – 11 dage fra 12.990,-

About the Author: