Badeferie på Coco Beach

/Badeferie på Coco Beach

Badeferie på Coco Beach

Badeferie på Coco Beach

Sæt vinteren på standby med denne 17 dages rejse til jungleparadiset Coco Beach i Filippinerne med C&C Travel fra kun 9.999,-

Idyllisk placeret resort

Er du hurtig, kan du sikre dig den sidste billet en afslappende ferie på til resortet Coco Beach på Filippinerne med afrejse fra Danmark d. 22. december. Du får denne 17 dages rejse hen over julen for kun 9.999,- eller du kan nøjes med flybilletten for 5.999,-

Når du ikke denne afgange, er der heldigvis også mulighed for at komme afsted senere denne vinter. Det er din chance for at skifte den kolde danske vinter ud med afslapning i varmen på et idyllisk placeret resort i en tidligere kokosplantage med egen, privat strand.

Ifølge C&C Travel er Coco Beach et af deres gæsters favoritresorts. Her er der udover strandliv også mulighed for at udforske de spændende omkringliggende naturområder på udflugter, ligesom der også er rig lejlighed til at tage svømmefødder og snorkelmaske på for at opleve de de smukkeste koraller og fisk i alle farver.

Du får på denne rejse også mulighed for at besøge Manilas flotte og interessante seværdigheder. Du har 1 nat i Manila og 13 nætter på Coco Beach.

Find flere rejsetilbud

Har du fået nok af vintermørke og juleræs? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere billige rejser til varme, eksotiske rejsemål i hele verden.

By | december 15th, 2015|Kommentarer lukket til Badeferie på Coco Beach

About the Author: