Badeferie på Bali – 14 dage fra 8.500,-

/Badeferie på Bali – 14 dage fra 8.500,-

Badeferie på Bali – 14 dage fra 8.500,-

Badeferie på Bali – 14 dage fra 8.500,-

Tilbud hos C&C Travel på 14 dages rejse til Sanur på Bali. Glæd dig til afslappende dage på den brede strand og spændende kulturelle oplevelser. Fra 8.500 kr. inklusiv fly og hotel med morgenmad.

Ferie med strand og oplevelser

Sanur ligger på det sydøstlige Bali. Her kan du vælge at bruge dagene på den dejlige strand, men trænger du til at komme ud og opleve lidt, er der ifølge C&C Travel også gode muligheder for det.

Du kan for eksempel tage ind til byen, hvor der er mange små butikker og restauranter. Eller hvis du vil opleve mere af øen, kan du med fordel leje en bil med chauffør for en dag. Så kan du eventuelt besøge det nordvestlige Bali med de karakteristiske rismarker eller køre til øens østside, hvor der ifølge C&C Travel ligger smukke, ukendte strande.

Rejsen inkluderer blandt andet fly, transporter og hotel med morgenmad.

Find flere rejsetilbud

Er du på udkig efter et godt tilbud på en badeferie? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde flere gode rejsetilbud fra en bred vifte af danske rejsebureauer.

Hvis du mangler inspiration til din næste rejse, kan du tage et kig på de mange destinationsbeskrivelser her på hjemmesiden.

By | maj 27th, 2015|Kommentarer lukket til Badeferie på Bali – 14 dage fra 8.500,-

About the Author: