Badeferie i Thailand til vinter

/Badeferie i Thailand til vinter

Badeferie i Thailand til vinter

Badeferie i Thailand til vinter

Nyd en skøn badeferie i Thailand med først syv nætter i hyggelige Ao Nang ved Krabi og herefter de næste fem nætter på tropeøen Koh Mook. 15 dage fra 11.595 kr.

Bestil vinterferien i Thailand i god tid

Det er Check Point Travel, som nu er klar med priser for hele den næste vintersæson på deres rejser til Thailand.

Det kan jo umiddelbart virke som om, at næste vinter ligger langt ude i fremtiden. Men vil du sikre dig plads på de billigste og bedste hoteller og fly, er det ifølge rejsebureauet en god ide at bestille din vinterrejse til Thailand i god tid.

Du kan for eksempel vælge rejsen, hvor Krabi og Koh Mook kombineres. Så starter I med syv nætter i Krabi på det 4-stjernet Aonang Villa Resort, som ligger ned mod den flotte sandstrand omkranset af høje limstensklipper.

Derefter fortsætter I til den lille ø Koh Mook, hvor I skal bo fem nætter på Sivalai Beach Resort, der ifølge Check Point Travel har en af de bedste beliggenheder i hele Thailand nærmest i vandkanten på den dejlige sandstrand.

15 dage fra 11.595 kr. Det er endnu billigere om sommeren, hvis du skulle have lyst til en sommertur. Vintermånederne er dog mest populære, da det her regner mindst og varmen er knap så trykkende.

Find flere tilbud på rejser til Thailand

Brug søgemaskinen her på siden, hvis du er på udkig efter gode tilbud på rejser til Thailand eller andre rejsemål.

Søgemaskinen indhenter aktuelle tilbud fra en bred vifte af rejsebureauer, så du nemt kan finde den billigste pris på din næste ferie.

By | april 15th, 2016|Kommentarer lukket til Badeferie i Thailand til vinter

About the Author: