Badeferie i Thailand – 15 dages rejse til Krabi fra 9.995,-

/Badeferie i Thailand – 15 dages rejse til Krabi fra 9.995,-

Badeferie i Thailand – 15 dages rejse til Krabi fra 9.995,-

Badeferie i Thailand – 15 dages rejse til Krabi fra 9.995,-

Nyd en vinterferie i Thailands smukke tropiske omgivelser uden at betale en formue med dette rejsetilbud fra Check Point Travel. 15 dages rejse med indlogering på nyt hotel i den hyggelige badeby Ao Nang i Sydthailand fra kun kr. 9.995 pr. person.

Badeferie i Thailand

Du har nu chancen for at udskifte det danske vintermørke og kulde med Thailands palmestrande og eksotiske oplevelser, da Check Point Travel har restpladser tilbage på denne rejse til Krabi i Thailand i de eftertragtede vintermåneder.

På denne rejse skal I ifølge Check Point Travel bo i hjertet af den hyggelige badeby Ao Nang i Sydthailand på det nye og komfortable hotel Ibis Styles. Her kan I nyde ferien ved hotellets poolområde med udsigt til Krabis jungleklædte bjerge, eller I kan gå de få minutter til stranden. Desuden byder området på mange spændende udflugtsmuligheder såsom besøg ved fascinerende skovtempler og dejlture til tropeøer.

15 dage fra kr. 9.995 pr. person ved 2 voksne og 2 børn. Prisen inkluderer blandt andet fly og 12 nætter på det 3-stjernede Ibis Styles med morgenmad.

Find flere billige rejser til Thailand i vinter

Thailand er det perfekte rejsemål i de danske vintermåneder, hvis du trænger til at få ladt batterierne op med sol og varme. I søgemaskinen her på TravelForum kan du finde endnu flere tilbud på rejser til Krabi og andre destinationer i Thailand.

I søgemaskinen finder du billige rejser til Thailand og resten af verden fra en lang række danske rejsebureauer.

By | november 4th, 2014|Kommentarer lukket til Badeferie i Thailand – 15 dages rejse til Krabi fra 9.995,-

About the Author: