Badeferie i Thailand – 15 dages rejse fra 6.666,-

/Badeferie i Thailand – 15 dages rejse fra 6.666,-

Badeferie i Thailand – 15 dages rejse fra 6.666,-

Badeferie i Thailand – 15 dages rejse fra 6.666,-

Nyd en billig badeferie på Thailands mest populære destination, Phuket, med paradisiske strande, shopping og kulturelle oplevelser. 15 dages rejse fra C&C Travel inklusiv alle fly, transporter og hotel med morgenmad.

Badeferie på Phuket

C&C Travel har i øjeblikket tilbud på en række af deres populære rejser. Et af disse er en badeferie med fantastisk natur i Thailand, hvor du skal bo på C&C Travels yndlingshotel på den populære ferieø Phuket.

Du bor med udsigt over bugten og under 10 minutters gang fra Kata Beach, en af de bedste på øen. Phuket byder udover de skønne strande ifølge C&C Travel på et væld af gode restauranter, barer og butikker. Dertil kommer mulighederne for at kombinere dagene på stranden og i vandet med spændende udflugter til kulturelt interessante byer og seværdigheder samt smukke naturoplevelser. C&C Travel anbefaler for eksempel en tur til Khao Sok National Park, hvor der venter dig et orgie af floder, vandfald, huler, klipper, bjerge, sjældne dyrearter og planteliv.

Badeferien på Phuket inkluderer blandt andet fly København – Bangkok – Phuket t/r, transfer fra lufthavn til hotel på Phuket, 12 overnatninger med morgenmad. Det er muligt at vælge et andet hotel mod tillæg.

Daglige afrejse d.d. – 30 september 2015.

Find flere billige rejser til Thailand

Trænger du til at få lidt sol på kroppen? I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere gode rejsetilbud til Thailand og andre solrige rejsemål.

By | februar 13th, 2015|Kommentarer lukket til Badeferie i Thailand – 15 dages rejse fra 6.666,-

About the Author: