Badeferie i Phuket – 13 dage fra 6.790,-

/Badeferie i Phuket – 13 dage fra 6.790,-

Badeferie i Phuket – 13 dage fra 6.790,-

Badeferie i Phuket – 13 dage fra 6.790,-

Skift sne og slud ud med afslappende strandliv ved det azurblå hav i Phuket. InterTravel har lige nu tilbud på badeferier i Thailand med for eksempel 13 dage i Phuket fra 6.790,- inkl. fly og hotel.

Badeferie i Thailand

Dette rejsetilbud fra InterTravel er en oplagt chance for at tage en pause fra det triste danske vintervejr. Nyd i stedet en ferie i Phuket, den største ø i Thailand, som er kendt for sine flotte strande og et stort udbud af restauranter og barer.

Phuket er perfekt til en afslappende badeferie, og ifølge InterTravel bor du få hundrede meter fra en af de bedste strande i Thailand. Men derudover er der også masser af muligheder for dig, som ønsker at krydre ferien med aktive oplevelser. Du kan for eksempel dykke og tage på et væld af spændende dags- eller halvdagsture såsom en junglesafari i nationalparken, Khao Sok.

På denne badeferie har du 10 nætter i Phuket og derfor god tid til at nyde strandlivet og eventuelt tage på sightseeing. Rejsen inkluderer fly København-Phuket t/r og overnatning inkl. morgenmad.

Badeferien i Phuket er bare én af rejserne i det brede udvalg af rejser til Thailand, du finder hos InterTravel.

Find flere billig badeferier i Thailand

Er du på udkig efter et godt tilbud på en badeferie i vinter? Brug søgemaskinen her på siden, hvor du finder billige rejser til varme og solrige rejsemål i hele verden.

Søgemaskinen finder de billigste rejser fra en lang række danske rejsebureauer, så du nemt kan finde de bedste tilbud på din drømmerejse.

By | januar 20th, 2015|Kommentarer lukket til Badeferie i Phuket – 13 dage fra 6.790,-

About the Author: