Badeferie i eksotiske Goa

/Badeferie i eksotiske Goa

Badeferie i eksotiske Goa

Badeferie i eksotiske Goa

Indiens mindste delstat, Goa, er med skønne sandstrande og en tilbagelænet atmosfære det perfekte rejsemål for dig, som ønsker en afslappet ferie krydret med eksotiske oplevelser. Hos Apollo kan du lige nu få en 2-ugers rejse fra 6.698 kr.

Afslappende dage på stranden

Goa er især kendt for de kilometerlange og brede sandstrande, der indbyder til afslappende feriedage. En stor del af fornøjelsen ved at rejse til Goa i Indien, er dog naturligvis også chancen for at opleve en ny kultur, som er præget af venlige og imødekommende mennesker.

Tag for eksempel på farverige markeder og gør et godt køb. Der er ifølge Apollo gode muligheder for at købe billig silke, smukker og lædervarer, ligesom du kan benytte ferien til at få et sæt skræddersyet tøj.

Ifølge kendere er oktober-marts måned den bedste periode at rejse til Goa i, da vejret generelt er stabilt varmt og himlen ofte skyfri. Hos Apollo kan du for eksempel få en rejse til det nordlige Goa med afrejse 26/11 2015 fra kun 6.698 kr. pr. person for 13 nætter, når min. 2 rejser sammen.

Find billige rejser til Indien

Indien er et kæmpe land med et væld af spændende destinationer. I søgemaskinen her på siden kan du finde flere gode tilbud på badeferier i Goa, men for eksempel også rundrejser, hvor du besøger nogle af landet største kulturhistoriske seværdigheder.

By | maj 22nd, 2015|Kommentarer lukket til Badeferie i eksotiske Goa

About the Author: