Australien med storby og stor natur

/Australien med storby og stor natur

Australien med storby og stor natur

Australien med storby og stor natur

Oplev nogle af Australiens mest berømte steder på denne rejse fra Kipling Travel, hvor du har tid til at fordybe dig i hvert sted. 16 dages rejse fra kr. 24.380,-

Sydney, Outback og Reef

På denne rejse får du både mulighed for at mærke storbyens puls i Sydney og den særlige følelse af at befinde sig langt ude i det knastøre ingenmandsland, Outbacken.

Glæd dig til at opleve berømte seværdigheder som for eksempel Uluru, den røde klippe der er bedre kendt som Ayers Rock, hvor der er også er mulighed for at få et indblik i områdets aborigine historie og kultur. I Kings Canyon venter smukke vandreture med spektakulære panoramaudsigter i verdens næststørste kløft. Rejsen sluttes af i Port Douglas, hvor du kan vælge at slappe af på de gyldne strande eller eventuelt tage på udflugter til Great Barrier Reef eller verdens ældste regnskov i Daintree Nationalparken.

Ønsker du at udvide rejsens program med flere steder i Australien, er der ifølge Kipling Travel også mulighed for dette. Saml eventuelt inspiration til oplevelser i Australien i videoen nedenfor.

Find flere billige rejser til Australien

Er du på udkig efter en billig rejse til det fantastiske kontinent “downunder”? Brug søgemaskinen her på siden, hvor du selv kan finde endnu flere gode tilbud på rejser til Australien.

By | marts 24th, 2015|Kommentarer lukket til Australien med storby og stor natur

About the Author: