Information om Asien

/Information om Asien

Information om Asien

Søg Hoteller

Destination
Check-ind dato
Check-ud dato

Information om Asien

Verden største kontinent

Ingen andre kontinenter overgår Asien i størrelse, og med omkring 4 milliarder mennesker er det også det mest befolkningsrige.

Variationen i landskaber er enorm, og rækker fra verdens højeste bjerg, Mount Everest, i Himalayabjergene til landjordens laveste punkt ved Sortehavets kyst. Så er det store naturoplevelser man ønsker sig på sin næste rejse, er Asien helt sikkert leveringsdygtig.

At rejse i Asien

Mulighederne er mange som rejsende i Asien, fra arkæologiske seværdigheder i Mellemøstens ørkener og gamle hinduistiske og buddhistiske tempetempler i Sydøstasien til dynamiske moderne højteknologiske storbyer i Østasien. Asien er også kendt for at have et af de bedste og mest spændende køkkener, hvor også de mere vovemodige kan få udfordret deres smagssans.

Verdens store religioner opstod i Asien, og for kulturelt interesserede rejsende er der i Asien rig mulighed for at stifte bekendtskab med unikke skikke og traditioner.

Populære rejsemål i Asien

Thailand er med god grund blevet et af danskernes foretrukne rejsemål, når vinteren bliver for lang i Danmark. Men mange oplever også hvor meget store lande som Indien og Kina har at tilbyde turister. Besøg f.eks. to af verdens syv underværker, Taj Mahal i Indien og Den Kinesiske Mur i Kina.

Læs mere om Asiens mange spændende destinationer her på TravelForum, eller se om andre brugere har skrevet rejsetips til Asien.

Se stort kort over alle destinationer i Asien herBy | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Asien

About the Author: