Information om Amerika

/Information om Amerika

Information om Amerika

Søg Hoteller

Destination
Check-ind dato
Check-ud dato

Information om Amerika

Den Nye Verden

Amerika er den samlede betegnelse for det nord- og sydamerikansk kontinent, selvom det i daglig tale ofte bruges om USA alene.

Der lever knap 900 millioner mennesker i Amerika, hvilket svarer til ca. 13,5% af hele verdens befolkning. Amerikas befolkning er fordelt på 35 suveræne stater, hvoraf 23 findes i Nordamerika (inkl. Mellemamerika og Caribien) og 12 i Sydamerika. Hertil kommer en række territorier som i sig selv ikke udgør en suveræn stat, men f.eks. hører under USA, som Puerto Rico gør det.

Amerikas befolkning

Amerika kaldes i nogen sammenhænge for ‘Den Nye Verden’, hvilket afspejler den europæiske kolonisering af Amerika, og ikke tager højde for at denne såkaldte nye verden jo allerede var befolket, da de europæiske opdagelsesrejsende ankom.

I dag udgøres Amerikas befolkning hovedsageligt af efterkommere af indvandrere fra forskellige lande og verdensdele, og dertil et mindre element af oprindelige befolkningsgrupper.

Den største befolkningsdel, 580 millioner, bor i Latinamerika, som er de lande hvor de officielle sprog er spansk og portugisisk.

Amerikas mange seværdigheder

I Amerika finder man alt hvad rejselystne hjerter kan begære. Oplev storslåede naturscenerier i uberørt vildmark i Alaska, gå på Casino i Las Vegas, sejl på Amazon-floden eller vandrer på Inka-stien i Peru. Der er stort set ingen grænser for hvilken type rejse man kan begive sig ud på i Amerika, her er noget for alle.

Læs mere om de amerikanske destinationer her på TravelForum, eller se om andre brugere har skrevet rejsetips til Amerika.

Se stort kort over alle destinationer i Amerika herBy | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Amerika

About the Author: