Altiv ferie på Sardinien

/Altiv ferie på Sardinien

Altiv ferie på Sardinien

Altiv ferie på Sardinien

Ny aktiv ferie på Sardinien fra Topas Travel: Syv dages kombineret cykel- og vandreferie samt havkajak. Pris fra kr. 8.470,-

Bike & Hike på Sardinien

Denne rejse til middelhavsøen Sardinien er ifølge Topas Travel det ideelle valg for dig, som ønsker en aktiv ferie med masser af variation og valgfrihed.

Med på rejsen følger et hold af danske Topas-turledere, cykelmekaniker og lokal guide. Du vælger selv om du deltager i de programsatte ture, hvor de danske turledere vil henholdsvis cykle og vandre med. Du har også mulighed for at leje en let racercykel eller elcykel.

Du kan se frem til en ferie med aktivt udeliv, hvor du nyder godt af Sardiniens solrige klima, friske bjergluft, spændende historie, flotte kulturseværdigheder og en fantastisk natur. Udover cykling og vandring får du også chancen for at tage en tur i havkajak.

Udgangspunktet for dagsturene er det familieejede Hotel Gorropu, som ifølge Topas Travel ligger smukt i bjergpasset Genna Silana 1017 meter over havets overflade midt i Supramonte bjergene.

Find flere aktive ferier

Er du på udkig efter en ferie med aktive oplevelser? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere tilbud på aktive ferier i hele verden.

By | december 4th, 2015|Kommentarer lukket til Altiv ferie på Sardinien

About the Author: