Information om Algarve

/Information om Algarve

Information om Algarve

Information om Algarve

Algarve er et af Sydeuropas mest populære rejsemål og folk fra hele Europa rejser til Algarve året rundt for at nyde det milde klima.

Algarvekysten et fantastisk klima og smukke sandstrande

Mange mener at Algarve byder på de bedste strande i Europa, og på den lange kyst finder du utallige muligheder for at nyde ferie på de lange og brede strande Algarve er så kendt for. Ønsker du mere privat liv finder du på Algarvekysten også mange små strande som ligger i små bugte beskyttet af de høje klipper. Disse strande finder du primært på den vestlige side af Algarvekysten i området mellem Albufeira og Sagres. Klipperne gør at strandene ikke er blevet overfyldt med hoteller og ferielejligheder og man enten skal kører til stranden i sin lejebil eller med taxa.

Med andre ord ønsker man små hyggelige strande med få mennesker eller brede og meget børnevenlige strande tilbyder Algarve begge muligheder.

Foruden at byde på nogle af Europas bedste strande, har Algarve et fantastisk klima som gør at vejret er perfekt til badeferie om sommeren men også et godt rejsemål i vinterhalvåret. Du kan bade ved de mange strande på Algarvekysten fra april til oktober og vælger du et hotel eller ferielejlighed med swimmingpool er badesæsonen meget længere. Vejret på Algarve er meget stabilt og det regner sjældent på selve Algarvekysten. Rejser du til Algarve i sommermånederne vil du opleve temperaturer på ca 27-30 grader mens det i vinterhalvåret er sjældent at temperaturen er under 20 grader. På grund af det milde klima og stabile vejr er der mange som rejser til Algarve på langtidsferie om vinteren, ligesom Algarve er et af de mest populære rejsemål for golfspiller om vinteren, da Algarve er et sandt mekka for gæster fra hele verden der vil på golfrejse.

Algarve til alle slags ferier

Algarves kyst er mere end 100 kilometer lang og du kan vælge lige nøjagtig den ferieform du ønsker og ikke mindst har du et imponerende udvalg af billige hoteller og ferielejligheder. Igennem årene har Algarve fået et rygte om at det er blevet et charter rejsemål med store hoteller og lidt charme. Lad os slå fast at Alagrve er så meget andet end det. Selvfølgelig finder du byer på Algarve kysten som bæger præg af charterturisme, men søger du efter charmerende hoteller i små fiskelandsbyer eller en vingård med få værelse er mulighederne utallige på Algarve.

Byer i Algarve

Byer som Albufeira og Portimao er kendt som populære rejse mål med et stort udvalg af hoteller og ferielejligheder og byder desuden på et rigt udvalg af butikker, restauranter og et livligt natteliv. Det er dog også muligt at bo i udkanten af Albufeira og Portimao på hoteller eller ferielejligheder der ligger direkte ved de smukke sandstrande. Vælger du at købe flybilletter til Algarve og ønsker lidt mere fred og ro kan vi anbefale at du søger mod byerne vest for Portimao ca. 50 kilometer fra lufthavnen i Faro. Strandene øst fra Faro i nærheden af byen Tavira er meget børnevenlige og tilbyder hoteller og ferielejligheder til meget billige priser.

Turismen på Algarve er vigtig for hele Portugal, og der investeres mange penge i nye hoteller, nye veje i at udvide lufthavne i Faro osv. Du vil opleve at rejser du til Algarve er det dog ikke kun for at glæde de udenlandske turister der bliver investeret på disse områder, faktisk er der dobbelt så mange portugiske turister på Algarve som udenlanske og de mange fastboende portugisere på Algarvekysten nyder naturligvis også de smukke strande og det milde klima. Det betyder at du altid kan være sikker på at Algarvekysten forbliver ”portugisisk”.

Besøg Algarve turistbureau her for mere information om Algarve.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Algarve

About the Author: