Aktiv ferie på naturskønne Borneo

/Aktiv ferie på naturskønne Borneo

Aktiv ferie på naturskønne Borneo

Aktiv ferie på naturskønne Borneo

Er du til aktivere ferier i spektakulær natur? Så bør du tage med Kipling Rejser til Borneo, hvor der blandt andet venter dig et udfordrende trek til Mt. Kinabalu, Sydøstasiens højeste bjerg. 14 dages rejse fra 18.998,-

Regnskov med vandfald og forrygende udsigter

Selve trekkingturen til Mt. Kinabalu på 4.095 meter, vil bogstaveligt talt være feriens højdepunkt, men derudover kan du også glæde dig til mange andre store natur- og kulturoplevelser på Borneo.

Efter bestigningen venter der dig ifølge Kipling Travel således en perlerække af øens bedste seværdigheder og attraktioner såsom orangutanger i Sepilok, næseaber, gibboner og pymæelefanter i Sukau og sejltur på Kinabatanganfloden og selvfølgelig havskildpadderne på Selingan Islands bountystrand.

De sidste par dage inden hjemrejsen kan du lade de mange nye indtryk bundfalde sig, mens du slapper af på et strandresort lige ud til det Sydkinesiske hav syd for Kinabalu.

Inkluderet i prisen for denne rundrejse er blandt andet fly t/r fra København, overnatninger og sightseeing i små grupper med engelsktalende lokalguide.

Find flere rejsetilbud

Drømmer du om en eksotisk ferie med aktive oplevelser som for eksempel trekking eller cykling? Så brug søgemaskinen her på siden, hvor du hurtigt kan finde andre spændende tilbud på rejser til Borneo og mange andre interessante destinationer.

By | november 24th, 2016|Kommentarer lukket til Aktiv ferie på naturskønne Borneo

About the Author: