Aktiv ferie på Lanzarote – 4 uger betal kun for 2

/Aktiv ferie på Lanzarote – 4 uger betal kun for 2

Aktiv ferie på Lanzarote – 4 uger betal kun for 2

Aktiv ferie på Lanzarote – 4 uger betal kun for 2

Få ekstra meget ud af Club La Santa på Lanzarote i juni med dette rejsetilbud. Nyd sport og motion, wellness og sundhed i et behageligt varmt klima i 4 uger i juni, men betal kun for 2.

Aktiv ferie på Lanzarote

Dette tilbud fra Club La Santa gælder, hvis du flyver fra Billund eller Kastrup d. 29. maj eller 5. juni og bor i de nye Suite 1 bedroom med havudsigt, eller de nyrenoverede Comfort 1 bedroom lejligheder med udsigt. Nyd 4 uger under Lanzarotes sol for 2 ugers pris.

Udover at bo godt kan du på Club La Santa nyde godt af at mere end 40 aktiviteter med tilhørende faciliteter og udstyr, undervisning og sjove turneringer, er til fri disposition. Ifølge Club La Santa er det meste af dette inkluderet i rejsens pris.

Club La Santa på Lanzarote er for alle, som holder af aktive ferier, uanset niveau og ambitioner. Udover de mange aktiviteter er der også masser af sociale aktiviteter for hele familien.

Find flere billige aktive ferier

Trænger du til en anderledes, aktiv ferieoplevelse, er det oplagt at benytte et tilbud som det ovennævnte. Du kan dog også selv finde endnu flere gode tilbud på aktive ferier i hele verden i søgemaskinen her på Travelforum.

I søgemaskinen finder du således billige skiferier, vandreferier osv. fra en lang række danske rejsebureauer.

By | februar 10th, 2015|Kommentarer lukket til Aktiv ferie på Lanzarote – 4 uger betal kun for 2

About the Author: