Aktiv ferie i Toscanas smukke landskaber

/Aktiv ferie i Toscanas smukke landskaber

Aktiv ferie i Toscanas smukke landskaber

Aktiv ferie i Toscanas smukke landskaber

Opleve de enestående og karakteristiske landskaber i Toscana på dagsvandreture afbrudt af afslappende stunder hyggeligt pensionat, hvor der serveres velsmagende toskanske retter. 8 dages rejse med Topas Travel fra 6.970,-

Aktiv ferie i Toscana

Denne rejse med et aktivt element er ifølge Topas Travel deres uden sammenligning mest populære tur i Italien og har været i rejsebureauets program i mange år.

Du indkvarteres i Toscana på pensionatet La Fontanella i den hyggelige bjerglandsby Roggio, hvor Mamma Gemma og hendes søn Andrea sørger for god stemning og velsmagende toskanske retter. Appetitten til disse får du på smukke dagsvandreture i det bjergrige område. På de fleste af disse ture vil der ifølge Topas Travel være mulighed for at følge enten en lettere eller en mere udfordrende vandretur.

Blandt højdepunkterne i programmet er vandring og badning ved kystbyerne i Cinque Terre, besøg i Lucca og vandring til den imponerende klippeformation Monte Forato.

Find flere tilbud på aktive ferier

Ønsker du dig en ferie med masser af oplevelser, er en aktiv ferie med for eksempel vandreture et oplagt valg. I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere rejsetilbud.

I søgemaskinen findes billige rejser fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du også kan bruge den til at finde de billigste priser på fly og hoteller.

By | januar 23rd, 2015|Kommentarer lukket til Aktiv ferie i Toscanas smukke landskaber

About the Author: