Aktiv ferie i Nepal – trek til Everest Base Camp

/Aktiv ferie i Nepal – trek til Everest Base Camp

Aktiv ferie i Nepal – trek til Everest Base Camp

Aktiv ferie i Nepal – trek til Everest Base Camp

Oplev Nepals flotteste landskaber og spændende kultur på et trek ad Kipling Travels egen rute til Mount Everest Base Camp. 21 dages aktiv ferie med dansk rejseleder og sherpaguide til kun 16.980 kr.

Oplev den nepalesiske naturrigdom

Ruten du følger på trekket til Mount Everest Base Camp giver dig ifølge Kipling Travel den bedste bedste akklimatisering. Turen tager dig gennem sherpa-landsbyer og smukt alpint højland, som er din chance for at opleve noget af Nepals flotteste natur.

Rejsen starter og slutter i hovedstaden Kathmandu, hvor du får tid til på egen hånd at gå på opdagelse blandt de mange seværdigheder. På selve trekket overnattes der i Nepals berømte tehuse og lodges, der er en slags simple bjerghoteller. Det giver rejsen ekstra kolorit, og er en chance for at komme tæt på de lokale sherpafamilier samt udveksle erfaringer med andre vandrere.

Ifølge Kipling Travel vandrer I 5-7 timer dagligt ad generelt gode stier, afbrudt af en solid frokostpause. Enkelte dage dog op til 10 timer, for eksempel til Everest Base Camp, så denne aktive ferie kræver en god grundform, omend du ikke skal bære baggagen selv. Selv om du ikke har tidligere trekking-erfaring, kan du sagtens tage med.

Der er afrejser i april (få ledige pladser) og oktober. Prisen på 16.980 kr inkluderer blandt andet fly t/r, transport, dansk rejseleder, Sherpaguide, overnatninger og rundture i Kathmandu.

Find flere gode tilbud på aktiv ferie

Er en drømmeferie for dig lig med en aktiv ferie? Så er et trek i Himalaya et godt valg. Du kan selv finde endnu flere gode tilbud på rejser til Nepal og aktive ferier i søgemaskinen her på TravelForum.

By | februar 12th, 2014|Kommentarer lukket til Aktiv ferie i Nepal – trek til Everest Base Camp

About the Author: