Afslappende krydstogt til Miami eller Los Angeles

/Afslappende krydstogt til Miami eller Los Angeles

Afslappende krydstogt til Miami eller Los Angeles

Afslappende krydstogt til Miami eller Los Angeles

Nyd et afslappende transatlantisk krydstogt med spændende oplevelser fra København til enten Miami eller Los Angeles gennem Panama kanalen. 14 eller 28 nætter fra kun 10.795,- med dansk rejseleder.

Miami eller Los Angeles

Jacobsen Cruise & Travel tilbyder dette transatlantiske krydstogt med Norwegian Star i to udgaver på 14 og 28 nætter.

Uanset hvilket du vælger, kan du se frem til masser af tid på vej over Atlanten til ren afslapning og til at udforske aktiviteter, restauranter og underholdning ombord på skibet Norwegian Star.

Undervejs til Miami anløbes Ponta Delgada på Azorerne og St. Thomas i det tidligere Dansk Vestindien. Der er udflugter med dansk rejserleder på St. Thomas og i Miami.

Har du tiden til det, anbefaler Jacobsen Cruise & Travel dog, at du vælger det fulde 28 nætters krydstogt til Los Angeles på Californiens vestkyst. På anden del af krydstogtet fra Miami passeres Panamakanalen, hvilket er en stor oplevelse i sig selv, og derudover er der anløb i Columbia, Costa Rica og flere steder i Mexico.

Ferie i dit eget tempo

Alle måltider om bord er inkluderet, og du bestemmer selv hvor og hvornår, du vil spise. Det er en del af det såkaldte “Freestyle” spisekoncept, som sammen med den hyggelige stemning ombord, skaber den perfekte ramme om et afslappende krydstogt.

Læs mere om dette krydstog til USA hos Jacobsen Cruise & Travel

By | januar 23rd, 2014|Kommentarer lukket til Afslappende krydstogt til Miami eller Los Angeles

About the Author: