Information om Afrika

/Information om Afrika

Information om Afrika

Søg Hoteller

Destination
Check-ind dato
Check-ud dato

Information om Afrika

Det afrikanske kontinent overgås i størrelse og befolkning kun af det asiatiske. Der lever således omkring én milliard mennesker i Afrika fordelt på 53 lande og et mindre antal ikke-anerkendte stater, hvilket er mere end på noget andet kontinent.

Afrika strækker sig over mere end 8000 km fra nord til syd, og indeholder en bred vifte af befolkningsgrupper, religioner og kulturer.

Uforglemmelige oplevelser i Afrika

Det er svært at opsummere oplevelsen af Afrika, for er det de fantastiske pyramider i Egypten, den barske skønhed i Kalahari-ørkenen eller synet af de store flokke af zebraer og gnuer på sletterne i Serengeti, der får folk til at vende tilbage til Afrika gang på gang?

Sandheden er, at Afrika er en overvældende oplevelse for de fleste, og kombineret med den varme man møder hos den afrikanske befolkning, er det svært ikke at vende tilbage når først man har været der én gang.

Populære rejser til Afrika

For mange er en safari-rejse til Afrika højt på listen over ønsker, og mulighederne for dette er mange i Afrika. Blandt de mest berømte destinationer for naturoplevelser i Afrika er Serengeti nationalparken i Tanzania, hvor specielt den årlige migration af millioner zebraer og gnuer rundt på sletterne er den helt store attraktion. Mange rejser ligeledes til Kruger nationalparken i det østlige Sydafrika, som er et af verdens største “Game Reserves”, hvor man har chancen for at se “The Big Five“.

Læs mere om de afrikanske destinationer her på TravelForum, eller se om andre brugere har skrevet rejsetips til Afrika.

Se stort kort over alle destinationerne i Afrika her

By | november 24th, 2010|Kommentarer lukket til Information om Afrika

About the Author: