Afbudstilbud Maldiverne All Inclusive i uge 7

/Afbudstilbud Maldiverne All Inclusive i uge 7

Afbudstilbud Maldiverne All Inclusive i uge 7

Afbudstilbud Maldiverne All Inclusive i uge 7

Udnyt denne afbudsrejse fra Discovery Travel til at få din bedste vinterferie nogensinde! Rejs til ferieparadiset Maldiverne i Det Indiske Ocean i uge syv fra kun 19.995,-

Badeferie på Maldiverne med All inclusive

Discovery Travel har fået et afbud på en af deres rejser til Maldiverne og tilbyder dig derfor rejsen til en særlig pris. Nyd en vinterferie med All inclusive du aldrig vil glemme i dette ferieparadis fra kun 19.995 kr. per person.

Du skal bo i Beach Villa på det 4-stjernet resort Adaaran Select Huranfushi på Lhohifushi Island. Her kan du ifølge Discovery Travel nyde en badeferie på de eksotiske strande ved Det Indiske Ocean med sol og varme, samt ikke mindst All inclusive.

Perfekt til en ferie med din eneste ene.

Prisen er per person, når to voksne rejser sammen og inkluderer blandet andet fly t/r, transfer i speedbåd og 7 nætter i Beach Villa med All Inclusive.

Rejs 9.februar til 18.februar. Der er i skrivende stund kun 4 pladser på dette særlige afbudstilbud!

Find flere billige afbudsrejser online

Har du endnu ikke fundet en rejse til vinterferien, er der ingen grund til at fortvivle. I søgemaskinen her på TravelForum kan du finde endnu flere afbudsrejser.

Søgemaskinen indsamler aktuelle tilbud fra en lang række danske rejsebureauer, så du nemt kan finde den billigste rejse.

By | januar 30th, 2015|Kommentarer lukket til Afbudstilbud Maldiverne All Inclusive i uge 7

About the Author: