9 dage i Washington og New York – spar 1.000,-

/9 dage i Washington og New York – spar 1.000,-

9 dage i Washington og New York – spar 1.000,-

9 dage i Washington og New York – spar 1.000,-

Der er julekampagne hos USAdventure.dk. Spar for eksempel 1000 kr. pr. person på en 9 dages rejse til de to mest indflydelsesrige byer i USA: Washington og New York.

Penge og politik i Washington og New York

Denne rejse til de to storbyer på USA’s østkyst er er en chance for at opleve nogle af landets mest berømte seværdigheder såsom Lincoln Memorial, Det Hvide Hus, Empire State Building, American Museum of Natural History, The Metropolitan Museum of Art, Frihedsgudinden og Ellis Island.

Din ferie i USA starter i magtens centrum, Washington, som emmer af politik og historie. Her besøger du unikke museer og ikoniske monumenter som Lincoln Memorial og Vietnam Veterans Memorial, ligesom du naturligvis skal forbi Det Hvide Hus og US Capitol. Der er inkluderet en guidet cykelsightseeing i Washington.

Herefter går turen til New York med tog. Du befinder dig nu i USA’s finanscentrum og en storby med et væld af spændende kulturelle tilbud og shoppingmuligheder. I din rejse er der ifølge USAdventures inkluderet et Citypass i New York, så du har gratis adgang til 6 top attraktioner:
Empire State Building Observatory, American Museum of Natural History, The Metropolitan Museum of Art, 9/11 Memorial Museum, Top of the Rock ELLER Guggenheim Museum. Frihedsgudinden & Ellis Island Immigration Museum ELLER et Circle Line Sightseeing Cruise.

Der vil naturligvis også være god tid til at gå på opdagelse på egen hånd i byens kvarterer og eventuelt til at shoppe i det store udvalg af interessante butikker.

Bestil din rejse senest den 20/12/2016 og spar 1000 kr. pr. person.

Billige rejser til USA

USA er et stort land, som udover spændende storbyer fascinerende storbyer også byder på masser af storslået natur. Hvad enten du er på udkig efter en rejse med storby- eller naturoplevelser, kan du i søgemaskinen her på siden nemt selv finde endnu flere gode tilbud fra en bred vifte af rejsebureauer.

By | december 5th, 2016|Kommentarer lukket til 9 dage i Washington og New York – spar 1.000,-

About the Author: