8 dages vandretur på fantastiske Lofoten

/8 dages vandretur på fantastiske Lofoten

8 dages vandretur på fantastiske Lofoten

8 dages vandretur på fantastiske Lofoten

Oplev den smukke og dramatiske natur på det pragtfulde Lofoten på denne 8 dages vandretur i Norges Nordland med Topas Travel. 10.970,- med dansktalende turleder

Et mekka for friluftsliv

Lofoten er en enestående øgruppe nord for polarcirkelen, som takket varmen fra Golfstrømmen har et mildere klima end andre områder på samme breddegrad som for eksempel Alaska og Grønland. Øerne omkranses af et fiskerigt hav, som også er kendt for sine mange hvaler og havfugle.

På Lofoten har I på denne aktive ferie base i det lille fiskerleje Reine, hvor I ifølge Topas Travel skal bo idyllisk i vandkanten. På vandreturene får I rig mulighed for at udforske Lofotens dramatiske natur, som domineres af dramatiske fjeldtinder, krystalklare bjergsøer og dybe fjorde. Derudover bliver der også tid til at studere ø-samfundet historie og besøge ældgamle fiskerlejer.

Rejsen er med dansktalende turleder, og prisen inkluderer blandt andet fly, buskørsel og sejlands.

Find flere spændende aktive ferier

Er du på udkig efter en spændende aktiv ferie, finder du i søgemaskinen her på TravelForum flere gode tilbud på vandreferier og andre aktive rejseformer fra en lang række danske rejsebureauer.

By | februar 19th, 2014|Kommentarer lukket til 8 dages vandretur på fantastiske Lofoten

About the Author: