6 lande på 3 måneder – grupperejse for unge

/6 lande på 3 måneder – grupperejse for unge

6 lande på 3 måneder – grupperejse for unge

6 lande på 3 måneder – grupperejse for unge

Adventuredk som er specialister i grupperejser for unge, har sammensat denne oplevelsesrige 3-måneders rejse med Sydafrika, Tanzania, Laos, Vietnam, Cambodja og Maldiverne. Afrejse den 22. februar 2017 fra 49.990,-

Oplev 6 lande på 3 måneder

Rejsen som kombinerer Afrika og Asien vil ifølge Adventuredk byde på alt fra fra safari, stammefolk og afslappende strandliv til de vildeste adventurekicks og dykkercertifikat.

Du rejser som del af en gruppe på 18 deltagere, så der er god chance for en masse nye venskaber. I starter jeres rejse i en af verdens smukkeste storbyer, Cape Town i Sydafrika. Her skal I blandt meget andet en tur på på Table Mountain, se pingviner, se Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet, og på besøg i et township. I tager også en tur ud langs kysten ad den berømte Garden Route. Derefter venter der vilde dyr, et spændende møde med lokalbefolkningen og de stolte masaier i Tanzania.

Efter de mange oplevelser i Afrika drager I til Asien. Glæd jer til mødet med den farverige kultur med for eksempel Angkor Wat-templerne, Phnom Penh og små landsbyer i i Cambodja og Vietnam. Her venter også masser af enestående naturoplevelser i Laos’ jungle og ikke mindst på Maldivernes bountyøer, hvor der vil være rig mulighed for at nyde tilbagelænet tropeliv og en chance for at tage dykkercertifikat i unikke omgivelser.

Prisen for denne grupperejse inkluderer blandt andet alle overnatninger og transport (bus og tog) på rejsemålet. På alle de forskellige rejsemål vil der ifølge Adventuredk være professionelle lokale guider. Flybillet til Cape Town og retur fra Malé samt alle stræk imellem rejsemålene er IKKE inkluderet.

Sammensæt din egen jordomrejse

Grupperejser er en god måde at få nye rejse- og sociale oplevelser, men du kan naturligvis også selv sammensætte en jordomrejse. Brug søgemaskinen her på siden til at finde endnu flere gode tilbud på alt fra færdige pakkerejser til billige flybilletter.

By | september 7th, 2016|Kommentarer lukket til 6 lande på 3 måneder – grupperejse for unge

About the Author: