50 % rabat på masser af rejser til Sydens sol

/50 % rabat på masser af rejser til Sydens sol

50 % rabat på masser af rejser til Sydens sol

50 % rabat på masser af rejser til Sydens sol

Spies giver dig lige nu op til 50 % på forårsferier i maj. Det er din chance for at sikre dig en billig rejse til masser af populære destinationer i forårsvarme Sydeuropa.

Tag forskud på sommeren med en billig rejse

Kan du heller ikke vente længere på at få lidt sommerglød og ny energi, er en rejse til Sydeuropa en oplagt mulighed for at tage forskud på sommeren. På mange af de populære destinationer er vejret allerede nu som på en god dansk sommerdag.

Rejsetilbuddet fra Spies gælder en bred vifte af rejser til Tyrkiet, Mallorca, Kreta, Kos og Cypern, som ikke blot byder på godt vejr men også et væld af spændende seværdigheder, restauranter og forlystelser.

Foråret i Sydeuropa byder på mange fordele for dig som rejsende. Der er for eksempel som regel bedre plads ved seværdighederne, og da du slipper for den værste sommerhede, er det behageligt at give sig tid til at slentre i smalle gader og udforske naturen. Desuden vil du ofte også opleve at priserne i maj er lavere, og det er lettere at komme i dialog med de lokale.

Bestil din rejse online

Ønsker du også et tage forskud på sommeren med en billig rejse i maj, kan du i søgemaskinen her på siden finde endnu flere gode rejsetilbud.

I søgemaskinen på TravelForum finder du billige forårsrejser fra en lang række danske rejsebureauer.

By | april 10th, 2014|Kommentarer lukket til 50 % rabat på masser af rejser til Sydens sol

About the Author: