5 ugers eventyr i Australien – grupperejse for unge

/5 ugers eventyr i Australien – grupperejse for unge

5 ugers eventyr i Australien – grupperejse for unge

5 ugers eventyr i Australien – grupperejse for unge

Få en rejseoplevelse for livet på denne grupperejse for unge i Australien. Glæd dig til storslået natur, sjove adventureoplevelser, spændende kulturer og ikke mindst nye venskaber på denne rejse “Down Under” med Adventuredk. 5 uger fra 25.990,-

Australien Outback & Coast

Adventuredk har specialiseret sig i at arrangerer grupperejser for dig mellem 18-30 år, hvor du rejser med en mindre gruppe, som sammen møder spændende fremmede kulturer og får en masse nye sjove oplevelser. Ifølge Adventuredk betyder de små grupper, at der opstår et specielt sammenhold og ofte dannes venskaber for livet.

På denne rejse, Australien Outback & Coast, er gruppestørrelsen da også begrænset til 21 deltagere.

Et springbræt til videre rejse

Jeres rejse starter i Melbourne, hvor I starter med at lære hinanden at kende og for første gang møder de gæstfrie australiere.

Herefter går turen videre mod en perlerække af nye eventyr, hvor højdepunkterne blandt andet tæller Australiens smukke sydkyst, den berømte outback, Ayers Rock, Sydney og Great Barrier Reef.

Undervejs byder programmet på mulighed for at prøve kræfter med et væld af sjove aktiviteter såsom surfing, bungyjumping og kajak, ligesom der naturligvis også vil være mange hyggelige, afslappende stunder med for eksempel BBQ på stranden og overnatning under åben himmel.

Det er ifølge Adventuredk ikke usædvanligt, at deltagere finder sammen og vælger at rejse videre sammen på egen hånd efter grupperejsen.

Læs mere om afrejsedatoer og priser hos Adventuredk

By | juni 1st, 2015|Kommentarer lukket til 5 ugers eventyr i Australien – grupperejse for unge

About the Author: