5-stjernede busrejser til smukke og fjerne hjørner af Europa

/5-stjernede busrejser til smukke og fjerne hjørner af Europa

5-stjernede busrejser til smukke og fjerne hjørner af Europa

5-stjernede busrejser til smukke og fjerne hjørner af Europa

Vitus Rejser, Årets busrejsearrangør 2015, tilbyder som den første rejsearrangør i Danmark busrejser med 5-stjernede busser. Tag på eventyr til Europas smukkeste og mest interessante områder i luksusbusser, hvor der er der kælet for detaljerne.

Rejser i 5-stjernede busser

Vitus Rejser er netop blevet kåret til Årets Busrejsearrangør ved uddelingen af den eftertragtede branchepris Danish Coach Awards. Ifølge rejsebureauet var det særligt de moderne 5-stjernede luksusbusser, der var med til at sikre prisen.

Blandt de rejser hvor de 5-stjernede busser benyttes, er ture til blomstermarkerne i Holland, Prag, Paris, Gardasøen og Nordkap. En busrejse er ifølge Vitus Rejser næsten som en rejse, hvor man kører selv. Men til forskel fra en bilferie kan du på en busrejse læne dig tilbage og nyde de smukke scenerier, som bevæger sig forbi.

På busrejserne vil I ikke altid den hurtigste vej, men derimod benytte chancen for at slå et smut ind i landet, hvor der venter ekstra oplevelser. Busrejserne går til hjørner af Europa hvor der er rig mulighed for at opleve storslående natur, charmerende byer og historiske monumenter.

Find billige busrejser

Skal din næste rejse være med bus? Det er ikke blot en komfortabel rejseform, men også en chance for at rejse i en hyggelig atmosfære, hvor der ofte knyttes venskaber de rejsende imellem.

Brug søgemaskinen her på siden til at finde gode tilbud på busrejser i hele Europa.

By | februar 20th, 2015|Kommentarer lukket til 5-stjernede busrejser til smukke og fjerne hjørner af Europa

About the Author: