17 dages rejse til Thailand fra 6.990,-

/17 dages rejse til Thailand fra 6.990,-

17 dages rejse til Thailand fra 6.990,-

17 dages rejse til Thailand fra 6.990,-

Tilbud fra C&C Travel på badeferie ved Phuket’s turkisblå vand. 14 nætter i Phuket inklusiv fly og hotel fra kun 6.990,-

Badeferie i Thailand med mere

Denne billige rejse til Phuket det sydlige i Thailand er naturligvis først og fremmest en chance for at nyde de berømte, paradisiske strande. Men Thailand er også meget andet.

På denne rejse skal du ifølge C&C Travel som udgangspunkt bo på Kata Sea Breeze Resort, et hotel 10 minutters gang fra den Kata Beach, som desuden ikke ligger langt fra Phuket by.

Dagene i Thailand kan du bruge på ren afslapning, men der er også rige muligheder for at tage på spændende udflugter. Pak for eksempel snorkeludstyret og tag med på en af sejlturene ud til de små øer i Phang Nga-bugten, besøg templer eller tag på shopping på markeder i spændende byer.

Rejsens pris er baseret på rejse med 2 voksne og inkluderer blandt andet fly København – Bangkok – Phuket t/r, transfer og 14 dages hotelophold med morgenmad.

Find billige rejser til Thailand

Drømmer du om afslappende badeferie i Thailand? I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde flere gode tilbud på rejser til Thailand fra en bred vifte af danske rejsebureauer.

By | maj 8th, 2015|Kommentarer lukket til 17 dages rejse til Thailand fra 6.990,-

About the Author: