15 dages rundrejse i Østafrika

/15 dages rundrejse i Østafrika

15 dages rundrejse i Østafrika

15 dages rundrejse i Østafrika

Tag med Kipling Travel på en oplevelsesrig rejse fra Tanzania til Victoria Falls i Zimbabwe. Rundrejsen gennem 4 afrikanske lande vil byde på alt fra safari på savannen, lokale markeder, smukke sletter og de store vandfald Victoria Falls. Priser fra 28.998,-

En rejse med store kontraster

Har du ikke noget imod at rejse uden den store luksus og ad til tider dårlige veje, har du mulighed for at opleve det afrikanske kontinent uden for den gængse rejserute.

Det er din chance for at opleve Afrikas mange kontraster med både savanne og slum, støvede landeveje og buldrende vandfald, tørre sletter og frugtbart højland. Derudover er rundrejsen ifølge Kipling Travel en enestående mulighed for at møde en venlig og nysgerrig lokalbefolkning undervejs i både nationalparker, landsbyer og store pulerende storbyer som Dar Es Saalem og Lusaka.

Blandt rundrejsens største naturoplevelser er Victoria Falls, Malawisøen og South Luangwa nationalparken med elefanter, giraffer, leoparder, gnuer, bøfler og savannens mange andre dyr og fugle.

Dette er en rejse, som ifølge Kipling Travel kræver lidt ”spejderånd” for at få mest muligt ud af både ventede og uventede oplevelser på turen gennem Tanzania, Malawi, Zambia og Zimbabwe.

Der er afrejser 16. marts 2017 og 12. oktober 2017. Der er blandt andet inkluderet fly t/r, overnatninger på hoteller og lokale lodges samt dansk rejseleder.

Find flere tilbud på rundrejser

En rundrejse med dansk rejseleder er en god måde at udforske et nyt rejsemål på. Så skal du blot koncentrere dig om at suge nye indtryk til dig og slipper for selv at stå for den praktiske rejseplanlægning.

I søgemaskinen her på siden kan du selv finde flere tilbud på rundrejser i Afrika og resten af verden.

By | oktober 21st, 2016|Kommentarer lukket til 15 dages rundrejse i Østafrika

About the Author: