14 dages rejse til Cambodia – fra 8.990,-

/14 dages rejse til Cambodia – fra 8.990,-

14 dages rejse til Cambodia – fra 8.990,-

14 dages rejse til Cambodia – fra 8.990,-

Tilbud fra C&C Travel på en oplevelsesrig rundrejse i det syd-østlige Asien med historiske bygningsværker, gyldne Buddhaer, spændende byer og ikke mindst skøn natur i form af grønne rismarker, smukke strande og frodig skov. 14 dages rejse fra 8.990 kr. inklusiv fly, transport og hoteller med morgenmad.

Rundrejse i Cambodia

Dette er først og fremmest en rejse til Cambodia, men starter dog i nabolandet Thailand, hvor du har 1 nat i Bangkok. Det giver dig tid til at udforske nogle af storbyens markeder, templer, butikker og andre seværdigheder. Derefter går turen videre til Phnom Penh, Cambodias smukke hovedstad, Siem Reap, kendt for det store tempelområde Angkor Wat, Koh Chang ”elefant-øen”, hvor du kan vælge mellem mange spændende aktiviteter eller blot slappe af på de smukke strande.

C&C Travel har sammensat en rundrejse med mange alsidige oplevelser, hvor du både oplever de mest berømte seværdigheder og har mulighed for på egen hånd at finde små unikke perler. Rejsen er naturligvis også en chance for at udforske den gode, asiatiske mad.

Inkluderet i rejsen er blandt andet flyrejse, alle transporter og 11 hotelovernatninger med morgenmad.

Find flere billige rundrejser online

En rundrejse er en god måde at opleve mest muligt i din ferie. I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere billige rundrejser i Cambodia og mange andre spændende lande.

By | december 5th, 2014|Kommentarer lukket til 14 dages rejse til Cambodia – fra 8.990,-

About the Author: