14 dage med det bedste af Florida fra 9.990,-

/14 dage med det bedste af Florida fra 9.990,-

14 dage med det bedste af Florida fra 9.990,-

14 dage med det bedste af Florida fra 9.990,-

Oplev både Florida's livlige byer og fantastiske strande med dette tilbud fra InterTravel. 14 dages rejse inklusive fly, lejebil og hotel fra 9.990,-

Florida for alle aldre

Florida er på mange måder et perfekt feriemål med noget for rejsende i alle aldre. Der er for eksempel masser af muligheder for at nyde strandlivet ved den brede Miami Beach eller de fine børnevenlige strande. Dertil kommer naturligvis et væld af muligheder for at besøge spændende attraktioner og seværdigheder i løbet af ferien, hvor I har rådighed over egen lejebil og derfor kan tage på eventyr i jeres helt eget tempo.

For nysgerrige børn (og voksne) er det næsten et must at lave en omvej på vejen til Orlando for at besøge det imponerende Kennedy Space Center, hvor I blandt meget andet kan komme tæt på den pensionerede rumfærge Atlantis.

I Orlando er forlystelsesparker i verdensklasse såsom Disney World, men også gode muligheder for at shoppe i de såkaldte outlet malls. Længere mod syd venter der er enestående naturoplevelser i The Everglades, hvor I har chancen for at se alligatorer i deres rette element.

Rejsens pris inkluderer ifølge InterTravel blandt andet flybillet t/r, 12 dages HERTZ billeje inkl. fri kilometer og forsikringer og 12 hotelovernatninger.

Find flere billige rejser til Florida

Er du på udkig efter en billig rejse for hele familien til USA’s solskinsstat, kan du i søgemaskinen her på TravelForum finde endnu flere tilbud på rejser til Florida.

Søgemaskinen indsamler aktuelle tilbud fra en lang række danske rejsebureauer, så du nemt kan finde et tilbud, som passer til jeres ønsker.

By | oktober 6th, 2014|Kommentarer lukket til 14 dage med det bedste af Florida fra 9.990,-

About the Author: