11 dage for på Malta for 7 dages pris

/11 dage for på Malta for 7 dages pris

11 dage for på Malta for 7 dages pris

11 dage for på Malta for 7 dages pris

Nyd en solrig vinter eller tag hul på foråret med en rejse til Malta. Lige nu får du 700 kr. rabat pr. person hos FolkeFerie.

Solrige Malta i det smukke Middelhav er et oplagt rejsemål, hvis du vil afsted i vintermånederne eller tage forskud på foråret. Det er dog ikke kun klimaet, som gør Malta tiltrækkende. En rig historie giver dig et sandt overflødighedshorn af spændende seværdigheder at vælge imellem, ligesom der også er masser af muligheder for at udforske den smukke natur.

Når du rejser med FolkeFerie til Malta, skal du ifølge rejsebureauet bo på Mellieha Holiday Centre i store 70 m2 feriehuse med bl.a. eget køkken, gårdhave, tagterrasse og gratis internet.

Derudover kan du og familien nyde godt af feriecenterets indendørs pool, spa, sauna, fitnessrum og supermarked. Mangler du ideer til udflugter, er de danske rejseledere klar til at hjælpe dig.

Dette rejsetilbudt gælder kun indtil 14. september 2015.

Flere billige rejser til Malta

Fik du heller ikke nok sommer i år? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode tilbud på rejser til Malta og andre solrige rejsemål i hele verden.

By | august 25th, 2015|Kommentarer lukket til 11 dage for på Malta for 7 dages pris

About the Author: