10 dages kør-selv ferie i Florida fra 8.295 kr.

/10 dages kør-selv ferie i Florida fra 8.295 kr.

10 dages kør-selv ferie i Florida fra 8.295 kr.

10 dages kør-selv ferie i Florida fra 8.295 kr.

Kør-selv ferie fra USAdventures.dk hvor du på 10 dage oplever Floridas forlystelsesparker, strande i verdensklasse og unik natur. Fra 8.295 kr. pr. person inkl. fly, udflugtspakke og billeje.

Eventyrlige Florida

Denne rejse fra USAdventures.dk, “Eventyrlige Florida”, giver dig muligheden for at opleve Florida i dit eget tempo. Der er inkluderet en udflugtspakker med blandt andet Kennedy Space Center og luftbådstur i Everglades, ligesom du får udleveret en dansk kørselsvejledning og turbeskrivelse.

Der er dog også god tid indlagt til, at du for eksempel kan slappe af på stranden, spille 18 huller på en af de mange golfbaner, eller benytte chancen for at shoppe i de populære outlets.

Du kan ifølge USAdventures.dk blandt meget andet glæde dig til at opleve de berømte forlystelsesparker omkring Orlando, højteknologisk isenkram og rumvidenskab i Kennedy Space Center på Cape Canaveral, Miami Beach med dejlige strande og verdensklasse arkitektur samt den unikke natur i den kæmpemæssige nationalpark Everglades, hvor udflugtspakken inkluderer en 40 minutters privat luftbådstur ud i de sivdækkede sumpe og mangroveområder. Her kan du møde alligatorer, skildpadder og et rigt fugleliv.

Fra 8.295 kr. pr. person ved 4 voksne i 1 værelse og 8 dages billeje med Hertz i kategorien “fullsize”.

By | oktober 16th, 2015|Kommentarer lukket til 10 dages kør-selv ferie i Florida fra 8.295 kr.

About the Author: