10 dage på Malta fra 2.599,-

/10 dage på Malta fra 2.599,-

10 dage på Malta fra 2.599,-

10 dage på Malta fra 2.599,-

Er du allerede træt af vinterkulden? Hos FolkeFerie kan du lige nu få 10 dage på Malta, hvor temperaturen selv i januar og februar let sniger sig op på 15-18 grader. Fra kun 2.599,- pr. person

Godt vejr året rundt på Malta

Går du og småfryser i den danske vinterkulde, er dette rejsetilbud fra FolkeFerie måske lige det, du har brug for. Tag 10 dage til Malta blot tre timers flyvning fra Danmark, hvor vejret også midt på vinteren er behageligt mildt.

På denne rejse bor du i 70 m2 stort feriehus på Folkeferie’s mest populære hotel, Mellieha Holiday Centre, inkl. egen gårdhave, tagterrasse og køkken. På hotellet som er tegnet af den danske arkitekt, Hans Munk Hansen, kan du nyde godt af indendørs pool, spa, sauna, fitnessrum, ligesom der også er restaurant, bar og supermarked.

Vintervejret på Malta kan minde om forår herhjemme i Danmark med skiftevis sol og regn. I modsætning til de hede sommermåneder, er dette ofte det perfekte vejr til at tage på spændende udflugter. Malta byder da også på et utal af oplevelser med masser af interessante monumenter, middelalderbyer og andet, som vidner om den smukke middelhavsøs lange historie med talrige belejringer og koloniseringer.

10 dage fra KUN 2.599,- pr. person

Find flere billige rejser til Malta

Du kan selv nemt finde endnu flere gode tilbud på vinterrejser til Malta i søgemaskinen her på siden. Her finder du billige rejser til solrige destinationer i hele verden fra en bred vifte af danske rejsebureauer.

By | december 15th, 2016|Kommentarer lukket til 10 dage på Malta fra 2.599,-

About the Author: