1.000.000 billige flybilletter hos SAS

/1.000.000 billige flybilletter hos SAS

1.000.000 billige flybilletter hos SAS

1.000.000 billige flybilletter hos SAS

Der er ikke meget sjov ved det danske vintervejr for tiden, og mange af os drømmer nok om at rejse langt væk. Hos SAS har du lige nu chance for at sikre dig billige flybilletter til spændende destinationer over hele verden. Bestil senest 14. januar.

Billige flyrejse til hele verden

Det store udsalg med 1.000.000 billige flybilletter hos SAS er en tilbagevendende begivenhed, og denne gang har du indtil den 14. januar til at bestille din rejse.

Ifølge SAS gælder kampagnen et begrænset antal flybilletter til mere end 270 rejsemål. Du finder heriblandt fly til både populære europæiske storbyer, men også fjernere rejsemål i USA og Asien.

Med afgang fra København kan man i skrivende stund for eksempel finde fly tur-retur til New York fra kun kr. 4.282. Eller hvad med en rejse til den japanske hovedstad Tokyo, der fås i samme prisleje?

Udsalget kan også være en chance for at bestille en billig storbyferie i Europa i foråret. Du kan blandt andet finde billige fly til Paris, Rom og Athen.

Find en billig flyrejse

Mangler du inspiration til din næste flyrejse? Så kig i de mange beskrivelser af rejsemål her på TravelForum.

I vores søgemaskine kan du desuden selv finde flere billige flybilletter til hele verden fra SAS og en lang række andre flyselskaber.

By | januar 6th, 2014|Kommentarer lukket til 1.000.000 billige flybilletter hos SAS

About the Author: